Waarom meedoen?

Onze stelling is: iedere wereldburger is medeverantwoordelijk, als het gaat om klimaatverandering. En iedereen zou dan ook in de eigen leefomgeving bewuste stappen kunnen maken om duurzamer te leven: zie de pagina “zelf iets doen”.

Er zijn ook maatregelen waar je als enkeling niet voor uitgerust bent; onder het motto “samen sterk” kunnen zulke maatregelen in groepsverband aangepakt worden.

Daarvoor is de Energiecoöperatie Lisse opgericht. Je kunt lid worden en meedenken over de projecten die de Energiecoöperatie Lisse zou kunnen ondernemen.

Lid worden van de coöperatie

De voorbereidingen zijn klaar: je kunt nu lid worden, meedenken en zo laten zien dat de energietransitie serieus genomen moet worden.  Meld je aan via de website van de Energie Coöperatie Lisse: https://www.ec-lisse.nl/meedoen/inschrijven.

Ook ondernemingen kunnen lid worden, mits ze geen Groot Verbruik Aansluiting hebben voor elektriciteit. Zo’n GVA aansluiting is groter dan 3 x 80A. 

Voor particulieren geldt: niet meer dan één lid per huishouden. De contributie per lid bedraagt € 10,- per jaar.

Omdat de diverse projecten nog in het voorbereidende stadium zijn, kan daar nog niet op ingetekend worden. Kijk op de website: www.ec-lisse.nl om de ontwikkelingen op de voet te volgen.

Wil je een actieve rol vervullen in de Energiecoöperatie Lisse, bijvoorbeeld meedoen in een projectteam? Laat dat graag weten  via info@ec-lisse.nl, dan kunnen we kennismaken. Je bent van harte welkom!